O nama

Libartes

Elektronski časopis Libartes delo je kulturnih entuzijaskinja, umetnica i teoretičarki umetnosti i književnosti. Bavi se različitim granama umetnosti – književnošću, muzikom, filmom, likovnim umetnostima, dizajnom i arhitekturom. Izlazi tromesečno.

Tekstove piše grupa stalnih saradnika i saradnica, ali svoje radove objavljuju i mnogi drugi, afirmisani i neafirmisani autori.

Ukoliko želite da se pridružite našem timu, kao povremeni ili stalni saradnik/ca, pogledajte šta ovde piše.

Libartes je regostrovan u Srbiji, ali ima regionalnu misiju, tako da tekstove pišu autori i autorke sa prostora Hrvatske, Bosne, Crne Gore. Tekstove sa regionalnih jezika ne prevodimo, jer smatramo da se vrlo dobro razumemo, da je reč o istom jeziku, sa određenim varijacijama. Stoga, Libartes ima regionalnu publiku. Svake godine jedan broj posvetimo kulturi i književnosti van regionalnih granica, stvarajući na taj način međunarodne veze koje imaju za cilj promovisanje naše književnosti i kulture u svetu, i dovođenje drugih kultura na naše prostore.

Libartes je nezavisni projekat, neprofitni, što znači da se finansira samo zahvaljujući slobodnim donacijama. Redakcija, kao i saradnici, prevodioci, učestvuju volonterski na projektu, ali kako bi se održao kvalitet, kompetentnost i neophodno održavanje čitavog posla, potrebno je vreme , kao i određeni finansijski izvori. Vašim doprinosom bismo mogli da budemo još zanimljiviji i kvalitetniji! Donirajte već danas!

IZDAVAČ: Udruženje „Libartes″, Matični broj: 28283261, Jasikovo bb, Majdanpek, Srbija

ISSN 2683-4065 (Online)

Uredništvo:

Stalne saradnice i saradnici: