Image default
Reč urednice

Reč urednice, Daljine

Nismo mogle da znamo da će tema “Daljine”, poput neke čudne vradžbine, ovoliko odgoditi izlazak broja. Usled različitih privatnih i poslovnih izazova, koji uvek uspeju u misiji da nas odvoje od sebe (ali kasnije i vrate sebi), Libartes nas, ipak, uvek čeka – uvek dovoljno blizu, uvek dovoljno strpljiv.

Zahvaljujemo se svim autorkama i autorima, saradnicama i saradnicima, čitateljkama i čitaocima na strpljenju i poverenju. Želimo vama kao i nama da u novoj godini premostimo što više daljina i da budemo blizu jedni drugima, a to ćemo ako najpre budemo blili blizu sebi. Zato, živeli i čekamo vas na prolećnoj gozbi. 🙂

Milena Ilić Mladenović,

Glavna i odgovorna urednica

 

 

 

Libartes je nezavisni projekat, neprofitni, što znači da se finansira samo zahvaljujući slobodnim donacijama. Redakcija, kao i saradnici, prevodioci, učestvuju volonterski na projektu, ali kako bi se održao kvalitet, kompetentnost i neophodno održavanje čitavog posla, potrebno je vreme i novac. Vašim doprinosom bismo mogli da budemo još zanimljiviji i kvalitetniji! Donirajte već danas!

Povezani članci

Reč urednice, Svi naši zemljotresi (PUKOTINE, broj XXIII, januar 2022)

Uvodna reč – Libartes amatoria

Reč urednice, broj XXII, jul 2021.

Ostavite komentar